Tres punts més per l’Icomar

Guanya 5-2 el partit disputat el dissabte amb el España Canonja

La tarda del dissabte al camp de l’Icomar s’enfrontaven l’Icomar i el España Canonja en partit de Tercera Catalana. Els locals van començar forts i en cinc minuts Hoyo ja havia marcat el primer gol. El domini local era clar i al minut tretze Andrés Díez finalitzava una jugada per l’esquerrra, fent el segon gol per l’Icomar.

Una quarentena d’aficionats van presenciar com els locals jugaven còmodes davant un España Canonja força jove. Al minut divuit comptabilitzem la primera aproximació del España Canonja contestada per els locals. Al minut 33 Jonatan Gómez feia el 3 a 0. Al minut 40 Humanes aprofita el rebot d’un llançament de falta per obrir el marcador visitant. És cert que Icomar va disputar trenta minuts prou bons, però poc a poc van anar baixant la intensitat en un excés de confiança.

El segon temps va començar sense un dominador clar. Al minut seixanta hi va haver una petita baralla en l’àrea visitant entre dos jugadors, però l’àrbitre estava d’esquena i no ho va poder veure. Les protestes de l’entrenador visitant li van comportar, primer una targeta i després la seva expulsió. Al minut 63 els locals tenen una nova ocasió, però en general es trobava a faltar la vivacitat que havien mostrat bona part del primer temps.

Al minut 69 Castro aprofita una errada local per fer el 3 a 2. A continuació el España Canonja tenia una clara ocasió per poder empatar el partit, però va fallar davant el porter local. A partir del minut vuitanta, l’Icomar va començar a jugar amb més claredat i al minut noranta Ismael feia el 4 a 2. Els locals semblava que recuperaven bones sensacions al final del partit i al minut 95 (minut 89 segons l’acta) va arribar el 5 a 2 final.

Resumint, en aquest partit els d’Icomar van fer trenta minuts molt bons i després van voler jugar de “rendes”. Van tenir sort que el rival era la España Canonja, un equip molt jove que li podria convenir reforçar-se per fer una temporada acceptable. L’Icomar, recordem que és equip nou a la categoria, és un equip ordenat, que sap al que juga i amb moments de bon futbol, tot i que ja no té el davanter de l’any passat. En aquesta ocasió, el España Canonja va oferir poc futbol; destacar Jakub Serafin, que va fer un bon partit. L’àrbitre Jaume Gonzàlez va realitzar un arbitratge amb algunes errades d’apreciació, però que no van afectar el resultat final.

La pròxima jornada l’Icomar visita el complicat Mas Pellicer Reus, mentre el España Canonja juga com a local enfront el Montroig.

 

(Foto: Jaime M. Pérez)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *