Victòria del Icomar a domicili, 0-2

En el partit disputat el dissabte a Sant Pere i Sant Pau

El partit que va tenir lloc la tarda del dissabte al camp municipal de Sant Pere i Sant Pau entre Escuela San Pedro San Pablo i el Icomar en partit de Tercera Catalana Grup dos va començar amb prou intensitat i al primer minut els visitants ja havien arribat a la porta local. La resposta local va ser al minut tres però es desaprofita una clara ocasió. Els visitants van tenir una nova ocasió al minut divuit.

Malgrat un començament amb ocasions per ambdós equips, la cinquantena d’aficionats que aguantaven el dur fred que feia al camp municipal no pugueren gaudir d’un joc gaire vistós. Al minut 38 el jugador visitant Ismael Martínez aprofitava un llançament de banda i sorprenia la defensa local fent el 0 a 1. Aquest jugador de l’Icomar va realitzar un gran partit. Dos minuts després, els visitants van tenir una nova ocasió de gol. Amb poc més a destacar es va acabar la primera part.

Estadi municipal de Sant Pere i Sant Pau, durant el partit de futbol de Tercera Catalana d’aquest dissabte. Foto: Jaime M. Pérez.

La segona part va començar de forma similar, sense massa futbol i amb un equip local poc ofensiu en atac. Al minut cinquanta, nova ocasió per l’equip visitant. Al minut 55, entrada forta del jugador local Suárez, que fou substituït pel seu entrenador per González. Fins aleshores, Suárez havia ficat seny en el mig del camp. Tal vegada en la forta jugada quedés “tocat”. Al minut 69, gol anul·lat al Icomar per fora de joc. A continuació va tenir l’oportunitat l’equip local, però el porter visitant va parar de forma brillant. El partit no oferia gaire a destacar i l’última ocasió per als locals seria al minut 85: el jugador visitant Hoyo Montes aprofita una contra i marca a plaer el 0 a 2.

En resum, un partit gris i amb poc joc, el vist al municipal de Sant Pere i Sant Pau. Els locals van oferir poca cosa i els visitants es van mostrar forts en defensa i van aprofitar les poques ocasions clares que van tenir. El jove àrbitre David Aguilar va estar correcte i no va influir en el reultat final.

La pròxima jornada el Icomar reb al potent Hospitalet de l’Infant, mentre els de Sant Pedro San Pablo visiten l’últim classificat de la categoria, España Canonja.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *