Victòria del Infantil A del Tecnifútbol Tarragona

Per la mínima (1-0), davant del Nàstic C

La tarda del dissabte es va disputar al camp municipal de la Granja el partit de futbol entre el Tecnifútbol Tarragona i al Nàstic C en partit de Primera Divisió Infantil, Grup 15. Els primers minuts van ser de tanteig encara que aviat vam veure que l’equip local era molt més físic en ser de segon any. La setantena d’aficionats estaven gaudint d’un bon partit entre dos equips de la ciutat. Al minut 25 els locals van tenir la primera aproximació a la porteria visitant. Al minut següent, el Nàstic va respondre.

La superioritat física local s’imposava davant un Nàstic que intentava defensar el seu espai de lloc i sortia en tot moment de darrera, fet que li va donar més d’un ensurt a l’equip nastiquer. El primer temps va seguir sense massa canvis, disfrutant els locals de dues noves ocasions que no van saber definir.

La segona part va començar amb un clar domini local, amb un Tecnifútbol volcat en l’àrea del Nàstic, que en aquesta ocasió vestia de blanc. En els primers quinze minuts el Tecnifútbol va tenir fins quatre ocasions que el porter visitant, la defensa nastiquera o la falta d’encert impedien que el resultat continués sent de 0 a 0. Al final, al minut 56 els locals aconseguien ficar el seu gol (1-0), obra de Cavallé. Fins al minut 70, el partit va ser monòton, però el Nàstic va pujar aviat en intensitat i començà a buscar l’empat. Van ser els millors minuts visitants amb dues ocasions que van ser defensades amb dificultats per a l’equip local.

Pilota dividida amb l’àrbitre seguint de prop la jugada. Foto: Jaime M. Pérez.

El Nàstic va mostrar ser un equip molt ràpid, amb bon toc de pilota, però en molts moments de partit es va veure superat pel Tecnifútbol Tarragona. El tranquil col·legiat Bruno Córdoba va realitzar un bon arbitratge en un partit prou net i sense massa feina arbitral.

La pròxima jornada del 29 de febrer l’equip infantil del Tecnifútbol Tarragona visita al complicat Canonja, mentre que el Nàstic C visita l’assequible Salou.

Les aliniacions en aquest partit foren:

Tecnifútbol: Contreras, Cavallé, Vidal, Martínez, Galindo, Joel Martínez, Romero, Punzano, Bartrolí, Henry i Ramos. Com a suplents: Farriol, Torres, Cobo, Mario Martínez i Martí. Una targeta.

Nàstic C: Amigo, Sebastià, Calbet, Marcos Martínez, De la Torre, Mashchak, Melo, Alasa, Batalla, Cerrato i Moreno. Com a suplents: Navarrete, Mariscal, Borrero, Sánchez i Bausells. Tres targetes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *