Ajuntament i Generalitat arriben a un acord sobre la gestió del Palau d’Esports Catalunya

Redacció.- L’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya han acordat avui la cessió de la gestió del Palau d’Esports Catalunya, de titularitat de l’administració autonòmica, a l’ens local.

Aquest divendres representants de les dues administracions s’han reunit per tractar les condicions de la utilització futura del Palau d’Esports, una de les instal·lacions emblemàtiques de l’Anella Mediterrània de Campclar, i que durant els Jocs Mediterranis va acollir bona part de la competició d’handbol.

Per part de l’Ajuntament han participat a la reunió el conseller de Presidència, José Luis Martín; la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, i el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor. Per part de la Generalitat han assistit a la trobada el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el representant territorial de l’Esport, Joan Plana.

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha qualificat l’acord de “molt bona notícia”, ja que “ens permet afirmar amb certesa que el Palau estarà a disposició de l’esport de base i amateur”.

Des de la Generalitat, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, també ha celebrat l’acord i ha afegit que “el Govern assumeix també el compromís d’implicar-se en la dinamització de l’espai, perquè pugui acollir esdeveniments esportius de país, europeus i internacionals”.

Els detalls de l’acord es concretaran en un conveni, el primer esborrany del qual s’ha presentat durant la reunió, i que es formalitzarà les properes setmanes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *