Aquest diumenge es posa en marxa la línia d’autobús Santa Tecla

La nova línia funcionarà del 15 al 23 de setembre per apropar a la ciutadania a les festes de la ciutat

Redacció.- Aquest diumenge, 15 de setembre, es posa en marxa la Línia Santa Tecla. Un nou servei que l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) engega amb l’objectiu d’apropar la ciutadania a les festes sense necessitat de fer servir el vehicle privat. Es tracta d’una línia d’autobús que enllaçarà el pàrquing dissuasiu de la Vall de l’Arrabassada (a tocar del camp del Nàstic) amb el de l’Horta Gran (allargant fins a la parada Francesc Macià a la plaça de les Corts Catalanes).

La Línia Santa Tecla funcionarà des del dia 15 fins al 23 de setembre. “Volem acostar les festes a la gent, tant de Tarragona com de fora de la ciutat, per això els hi volem posar fàcil perquè puguin deixar el vehicle a dues de les entrades de la ciutat i es moguin en transport públic. Ens importa i preocupa la mobilitat i no escatimarem esforços en millorar-la”, remarca el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

El 15, 21, 22 i 23 de setembre aquesta línia funcionarà matí i tarda, des de les 9.30h fins les 23.30h. La resta de dies, funcionarà només a les tardes des de les 17h a les 23.30h. En definitiva, el servei nocturn en lloc de ser només cap de setmana, com ara, del 13 al 24 -coincidint amb Santa Tecla- serà de les 00.00h. a les 5.30h.

Per altra banda, pel concert inaugural de les festes, el de Mago de Oz a l’Anella Mediterrània, també es reforçaran les línies d’autobusos per facilitar el desplaçament a aquest equipament en transport públic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *