Celebració de final de Curs del Taller de Teatre de l’Institut Campclar

Redacció.- Ahir per la tarda l’alcalde, Pau Ricomà, acompanyat de la consellera Carla Aguilar i el conseller Manel Castaño, van assistir a la celebració de final de curs del Taller de Teatre de l’Institut Campclar al Centre Cívic de Torreforta. Alumnes del centre educatiu de primer, segon i tercer d’ESO que cursen la matèria optativa de teatre han treballat durant l’any l’art dramàtic com a instrument per reivindicar valors com el respecte, la cohesió, l’empatia, entre d’altres. Ahir van posar en escena la tasca realitzada i van representar:

L’adaptació a l’obra de Ricard Bonmartí “Hem inventat el motor d’aigua”, que han treballat els alumnes de primer d’ESO sota la direcció de la professora Eugènia Parra.

Els alumnes de segon d’ESO, una adaptació de “Sandra Miller”, d’Anna Rodríguez, sota la direcció de la professora Sílvia Sánchez.

El curtmetratge “El salt definitiu” que els alumnes de 3r d’ESO van produir per a la celebració de Sant Jordi del Pla Educatiu d’Entorn dels barris de Ponent, sota la direcció de Pilar Gérez i Sílvia Sànchez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *