Cloenda del projecte “Lliga el conte i passa’l”

Els dies 7 i 8 de juny 600 infants van dir adéu amb una gran festa

Redacció.- Aquest any per 8è any consecutiu la Biblioteca Pública de Torreforta, conjuntament amb Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona i totes les Llars d’infants de la zona, col·legis, escoles i entitats, van festejar la cloenda del projecte “Lliga el conte i passa’l” el dijous 7 i el divendres 8 de juny.

Aquest projecte té com a objectiu potenciar la lectura entre els infants més petits (1-7 anys), estimulant les emocions i els sentiments a partir d’una història. Per tal d’aconseguir-ho, explica la responsable de la biblioteca, Montserrat Recasens, “cada any es busca un conte que compleixi les expectatives a nivell lector, de qualitat tant en les il·lustracions com en el seu contingut  i valors, que ens permeti treballar-lo des de diferents àmbits de les disciplines escolars: plàstica, expressió corporal, música, matemàtiques…”

Enguany el conte escollit ha estat “El somriure de la Daniela” de Rebeca Luciani i Carmen Gil. La protagonista del conte la Daniela, somriu i contagia a la Roberta, la hipopòtama, i així successivament amb diferents animals que tenen tot de preocupacions i a mesura que els arriba el seu somriure, tot canvia.

Amb una gran festa i un petit esmorzar, això sí, amb un gran somriure, uns 600 infants van dir adéu al conte de la Daniela de la mà del conta-contes Agus Farré els dies 7 i 8 de juny.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *