Derrota del AD Torreforta Cadet

48 a 63, enfront del Sant Andreu Natzaret A

El dissabte matí es va disputar al Casal Esportiu Riu Clar-Torreforta l’encontre entre el cadet Interterritorial del AD Torreforta i el Sant Andreu Natzaret A, corresponent a partit ajornat. El partit començà amb un clar domini visitant amb un parcial de 0 a 6. Els locals es veien impotents acabant el parcial amb un 4 a 12.

Els del Torreforta no tenien un atac poderós i els visitants continuaven desplegant el seu joc amb un marcador favorable de 8 a 20. Dels locals sols podem destacar al jugador nº 11, que intentava fer punts mentre els de Sant Andreu jugaven plàcidament tancant el primer temps amb un 14 a 36.

El segon temps els locals van posar una mica  més d’intensitat però els visitants eren superiors, tancant un parcial de 30 a 53. Durant aquest temps el jugador local Miguel Ángel va jugar més a prop de canasta i va ficar amb més dificultats als visitants. No resultava gaire comprensible que el jugador més alt de l’equip local jugués lluny de canasta.

Foto: Jaime M. Pérez.

El partit continuava sense cap novetat. Els visitants a falta de cinc minuts per al final anaven 40 a 59. Fins al final els dos equips van competir, acabant el partit amb un 48 a 63 final. L’àrbitre Paula Rodríguez va fer un bon arbitratge, amb una auxiliar que anava aprenent.

El diumenge els de Torreforta reben al potent Maristes Badalona, mentre el Sant Andreu Natzaret rebrà el dissabte al líder Igualada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *