Duel d’alevins entre Torreforta i La Floresta

Dissabte al matí es va disputar al camp municipal de Torreforta el partit de futbol 7 entre el Torreforta C i la Floresta D en partit de Segona Divisió Aleví, Grup 43. El partit va començar de cara per La Floresta, ja que l’espigat ariet Agudelo marcava de cap fruit d’un córner el 0 a 1 al minut dos. La resposta dels locals va ser al minut sis, amb el seu primer tir a porta. Al minut 12, els de Torreforta empataven de falta. El domini era per La Floresta i en el minut 17 el davanter Agudelo feia el 1 a 2. Al minut 23, nova jugada de La Floresta i xut al travesser. En el minut 27 Agudelo ficava el 1 a 3 al marcador. D’aquesta forma acabava el primer temps.

Començà la segona part amb força. Els de Torreforta tenen 13 punts més que La Floresta, però en el camp no s’estava reflexant la posició en la taula clasificatòria. El Torreforta té dues ocasions en aquest inici de segon temps, però gràcies a una bona contra arriba el gol d’Izan amb el 1 a 4. Al minut 41 era expulsat un jugador visitant, fet que no va agradar a l’afició visitant. La Floresta era un equip més físic, que estava realitzant un bon partit, sent molt efectiu en els metres finals. El Torreforta podem dir que no va entrar en el partit i tot i disposar d’un jugador més de camp no es va mostrar superior a l’equip visitant. A tot això, quatre espectadors, probablement pares, en la part lateral del camp protestaven tot el que pitava l’àrbitre, cosa que no és molt lògic en un partit d’alevins. El jugador visitant García feia el 1 a 5. En els últims minuts el jugador local Pol Raya marcava, en un xut ajustat el definitiu 2 a 5. El col·legiat Pere Feliu va tenir prou feina i no es pot dir que fora fàcil arbitrar aquest partit.

La pròxima jornada l’equip aleví C del Torreforta visita al complicat Montroig, mentre que la Floresta D rep a l’assequible Pau Apòstol.

Les aliniacions en aquest partit foren:

Torreforta C: Viñuales, Herrero, Blasco, Liriano, Victor Viñuales, Taadid, Ameziane. Com a suplents: Raya, Calderón i Arbucias. Una targeta.

Floresta D: Mogio, Vázquez, Sánchez, Rayan, Amorós, Agudelo, Hernández. Com a suplents: Serra, Domínguez, García, Rodríguez i Znasni. Dues targetes, una de elles vermella directa.

Autor: Jaime M. Pérez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *