El Centre Cívic de Torreforta acollirà la cloenda del Dia del Ioga a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona celebra per primera vegada el Dia Internacional del Ioga

Redacció.- L’Associació Espanyola de Kundalini Ioga (AEKY), amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics, celebren per primer cop a Tarragona el Dia Internacional del Ioga el proper 21 de juny.

La proposta d’activitats va des d’una masterclass de ioga a la plaça de la Font a les 8 h del matí amb entrada lliure fins a un seguit de classes simultànies per a diferents col·lectius com són: nadons, embarassades, famílies, jovent, gent gran i persones amb diversitat funcional. Les classes es realitzaran a les 18 h a diferents espais de la ciutat com els centres cívics, l’Espai Jove Kesse i la llar de jubilats de la zona centre.

Com a cloenda, el Centre Cívic de Torreforta acollirà a les 20.30 h el concert meditatiu “Un bany de so”, a càrrec de Xavi Sorolla, on els protagonistes seran gongs, tambors, bols tibetans i altres instruments. També cal inscripció prèvia.

El dia 11 de desembre de 2014 les Nacions Unides van proclamar el 21 de juny com Dia Internacional del Ioga. Amb aquesta proclamació es pretén conscienciar dels beneficis d’aquesta pràctica, que es considera que pot contribuir de manera holística a la salut i el benestar personal.

Totes les activitats són gratuïtes amb aforament limitat a l’espai. Per aquest motiu cal realitzar la inscripció al web dels Centres Cívics a partir del dilluns 3 de juny a les 9 h.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *