El dia 25 comencen els casals d’estiu municipals per a nens i nenes de 3 a 12 anys

Entre d'altres, es faran als centres educatius de Torreforta, Bonavista i Campclar

Redacció.- El 25 de juny, 190 nens i nenes entre 3 i 12 anys començaran les activitats en els Casals d’estiu municipals, que organitza l’Ajuntament de Tarragona. Els casals es desenvoluparan en set centres educatius i es perllongaran fins al dia 26 de juliol.

Enguany el centre d’interès dels casals serà el circ, un món que és sinònim d’il·lusió , espectacle i diversió, especialment per als nens i nenes. Els casals es faran en els centres educatius de Torreforta, Bonavista, Campclar, el Serrallo, Saavedra, Sant Salvador i Marcel·lí Domingo, de Sant Pere i Sant Pau. L’horari serà de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada d’organitzar i dur a terme les activitats dels diferents casals, que són una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, com és l’escola i el barri. Els monitors treballaran aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració i l’educació en valors.

El casal d’estiu incorpora als integradors i educadors socials que durant tot l’any han estat treballant al centre d’atenció diürna, i que ja han tingut contacte directe amb els infants de les escoles dins les activitats extraescolars que ofereix el mateix centre. D’aquesta manera poden cobrir millor les necessitats dels infants als quals s’adreça l’activitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *