El Nadal musical comptarà amb 40 actuacions musicals

Redacció.- El Nadal musical arriba a la nostra ciutat amb 40 actuacions musicals en viu als carrers comercials del centre i dels barris des de Ponent a Llevant, amb cantaires, música, cors, batucades  i actuacions artístiques, en total unes 700 persones es mobilitzaran per fer possible aquesta festa del comerç, la música i la solidaritat.  L’objectiu és dinamitzar les zones comercials de la ciutat els dies previs de Nadal amb música en viu al carrer.

En la cinquena edició es compta amb la col·laboració del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, l’Acadèmia de música Nou Art, Rambla Music, el Col·legi Teresianes, Aula Música, Acadèmia Bill’s English School, Acadèmia In Use i l’Estudi de Música, entre d’altres grups i cors musicals.

El Nadal musical anirà vinculat a un programa solidari amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa” i enguany anirà destinat a l’entitat solidaria Tarraco Salut.

El Nadal Musical l’han presentat en roda de premsa els impulsors de la iniciativa,  la consellera  de Comerç de l’Ajuntament, Elvira Ferrando i  el president de la Via T Tarragona Shopping, Salvador Minguella. També s’ha comptat amb la presència  del representant de l’Obra Social, la Caixa, Ramon Pallach, que patrocina les actuacions i la vicepresidenta de Tarraco Salut, Elisabet Pedret.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *