El programa “Juguem a nedar” es consolida en la seva segona edició amb prop de 400 participants

La iniciativa del Patronat Municipal d'Esports ofereix cursos gratuïts de natació als alumnes de P5 de les escoles de la ciutat

Redacció.- El programa “Juguem a nedar”, que ofereix cursos gratuïts de natació als alumnes de P5 de la ciutat, ha estrenat aquest octubre la segona edició amb 392 alumnes participants de 14 escoles de la ciutat. Els cursos es desenvolupen en horari escolar a les piscines municipals de Bonavista, Campclar, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa-Serrallo.

La xifra segurament s’incrementarà les properes setmanes, ja que dues altres escoles han expressat el seu interès a iniciar aquesta activitat a curt termini. D’aquesta manera en el seu segon any de funcionament se superarà la xifra de 416 infants de 13 escoles que van estrenar el programa en el curs 2017-2018.

El programa consta de sessions setmanals de 50 minuts de durada distribuïdes durant 30 setmanes entre octubre i maig.

La primera edició del programa “Juguem a nedar” es va tancar el passat mes de maig amb una avaluació molt positiva per part dels pares, que van destacar els progressos dels seus fills i filles. Els centres escolars també han posat bona nota a l’activitat, com ho demostra que tots els centres escolars que van prendre part l’any passat enguany repeteixen experiència.

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha remarcat que el programa “Juguem a nedar” “no només permet als infants millorar la seva adaptació al medi aquàtic, sinó que els permet guanyar autoconfiança i millorar els hàbits i l’autonomia. Estem molt contents de la bona acollida de la iniciativa i per aquest motiu la consolidem dins del catàleg de propostes que ofereix el Patronat Municipal d’Esports”.

El programa “Juguem a nedar” inclou el monitor/a titulat de natació, l’assegurança esportiva del participant, una fitxa d’avaluació i el material esportiu auxiliar, i no inclou el transport del centre escolar a la instal·lació esportiva ni el personal que ajudi els infants al vestidor. El cost de l’activitat aquàtica és assumit pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, de manera que és gratuït per als participants.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *