Empaten Icomar i La Selva del Camp

2-2, amb moltes ocasions i els gols locals a la segona part

El partit que va tenir lloc la tarda del dissabte al camp municipal d’Icomar va enfrontar l’Icomar i La Selva del Camp en partit de Tercera Catalana, Grup dos. Al minut tres ja van tenir la primera ocasió els locals. La quarentena d’aficionats van començar gaudint d’un joc emocionant. Al minut cinc el Icomar llançà l’esfèric al pal. La Selva arribava per primera vegada a la porteria local al minut 6.

Al minut 18 els locals van tornar a tenir una clara ocasió que novament desaprofitaren. Sobre el minut 25, errada del central local que fou aprofitada per Gómez per inagurar el marcador per La Selva. Fins al minut 38 els locals van tenir cinc ocasions de gol, encara que desaprofitades. Al minut 42 centrada des de banda esquerra que definia Ortiz per posar el 0 a 2 per als grogets de La Selva. Una primera part on l’Icomar no va jugar malament, però sense encert cara a gol. Els visitants van aprofitar molt bé les seves oportunitats; fins i tot al minut 46 els visitants tenien una clara ocasió enfront del porter local, no era materialitzada pels del Baix Camp.

Camp de Icomar, durant el partit de Icomar vs La Selva del Camp. Foto: Jaime M. Pérez.

La segona part va començar amb els d’Icomar intentant reduir distàncies en el marcador. Al minut 50 Martínez ficava el 1 a 2. Els locals continuaren atacant davant una Selva desbordada, que jugava amb el marcador. Milcu al minut 59 marcava el 2 a 2. Un minut després el Icomar gaudia d’una nova ocasió que tingué com a resposta una contra de La Selva que no van saber definir. Fins el final del partit, el Icomar va buscar la victòria sense tenir èxit. El jove col·legiat Pau Menéndez va realitzar un bon arbitratge.

La pròxima jornada l’Icomar rep al Montroig At., mentre La Selva del Camp rep al España Canonja U.D., rival directe.

Les aliniacions en aquest partit foren:

Icomar: Matamoros, Ortiz, Zuñiga, Jonatan Gómez, Díez, Diouf, Munzi, Naranjo, Milcu, Hoyo, Adell. També van jugar Zambrano, Loor i Martínez. 4 targetes.

La Selva del Camp: Fuguet, Cabré, Morros, Iñaki Ortiz, Hortet, Sánchez, Artells, Fernando Gómez, Iglesias, Sandoval i Figueras. També van jugar Camafort, Aznar, Ollé i Padilla. 2 targetes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *