Espimsa, decidida a dinamitzar el mercat de Torreforta

Espimsa, l’empresa municipal de mercats de Tarragona, acaba de cessar el gerent de la companyia, amb més de 25 anys en l’exercici del càrrec, una destitució que es farà efectiva el 30 de novembre.

Aquesta decisió coincideix també amb l’anunci fet fa pocs dies, per part d’Espimsa, d’estudiar diverses fórmules per dinamitzar el mercat de Torreforta, mesura que es podria fer extensiva a d’altres mercats de la ciutat. En el cas de Torreforta es vol recuperar la dinàmica i importància comercial que l’equipament va tenir fa uns anys a aquest barri i que va anar reduint-se amb el tancament progressiu de diverses parades de venda.

La intenció de l’empresa muncipal que presideix el regidor de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, “és que tots els mercats de la ciutat tinguessin una programació específica, per aconseguir atraure el nombre més gran de clients possible”. En un principi es pensa endegar alguna acció en aquest sentit, de cara a la pròxima Castanyada i per a l’edició del 2020 del Carnaval.

Cal recordar que, amb aquesta finalitat, coincidint amb les darreres festes de Santa Tecla, el mercat de Torreforta va ser escenari de diverses propostes. El 13 de setembre, l’exterior de l’edifici va acollir un berenar popular amb coca i xocolata, i va haver-hi ambientació dins i fora de l’edifici, així com la presència del Rei i la Reina del Carnaval, a més d’altres activitats per a infants.

Dídac Nadal ha manifestat que “el mercat de Torreforta s’ha convertit en un eix dinamitzador del barri”. En l’abans esmentada ocasió van participar a la festa l’Associació Medieval de Tarragona i els Diables de Foc i Gresca de Torreforta, a més dels representants de les comparses del carnaval Sinhus Sport i Som i Serem-Urban Style, que van cloure l’acte amb la inauguració d’un marcador amb el compte enrere per al Carnaval que se celebrarà el pròxim any.

 

(Foto: edifici del mercat de Torreforta, al carrer Amposta. Autor: J.J. Pérez)

Un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *