La cloenda dels Jocs Mediterranis serà una festa d’agraïment a Tarragona, a les seus i a totes les entitats vinculades a l’esdeveniment esportiu

“L’objectiu de la cerimònia de cloenda dels Jocs Mediterranis 2018 del proper diumenge  és fer una festa d’agraïment als diferents col·lectius que han participat com els voluntaris i  totes les persones que han participat en l’esdeveniment”, així ho ha explicat en roda de premsa el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamyor, el qual ha destacat, com exemples, els serveis d’emergència i mèdics, els bombers, les policies locals de les seus, els cossos i forces de seguretat i les diferents administracions implicades en els Jocs Mediterranis, entre d’altres.

Així, se seguirà el que és característic en aquest tipus esdeveniments de cloenda, fer un agraïment públic als participants, com es fa tradicionalment als Jocs Mediterranis i també a les Olimpíades.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició dels clubs de la ciutat, les entitats implicades en l’esport base i els voluntaris dels Jocs entrades perquè puguin assistir a la cloenda. Cada seu, com el cas de Tarragona, té a disposició un nombre determinat d’invitacions pels seus compromisos que no surten a la venda i aquestes són les que s’estan repartint als clubs, entitats i voluntaris, a més a més de les seus que acullen els Jocs.

Així mateix, també s’oferiran a totes les forces i cossos de seguretat, emergències, sanitaris, voluntaris de Protecció Civil, etc, que han participat en el dispositiu sanitari i de seguretat. També gaudiran d’entrades els abonats del Patronat Municipal d’Esports perquè, alguns, han vist com les instal·lacions de les quals són usuaris s’han vist afectades per la celebració dels Jocs.

Finalment, també s’obre a la participació a entitats socials, culturals i cíviques implicades amb aquest esdeveniment esportiu, així com a tot el col·lectiu vinculat al Projecte Educatiu de Ciutat. En total, es tracta de 5.000 entrades, que són les que té l’Ajuntament de Tarragona a la seva disposició com a organitzador dels Jocs.

Les entitats que vulguin invitacions per la cloenda, si són esportives, han de demanar-ho via mail al Patronat Municipal d’Esports  esports@tarragona.cat  i, si són entitats d’altres àmbits, han de sol·licitar-ho a  cloendajocs2018@tarragona.cat

Javier Villamayor també ha avançat que a la cerimònia de cloenda hi haurà l’actuació musical de l’actual número 1 de Los40, el cantant Álvaro Soler.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *