La Diada ‘Sant Jordi a Ponent’ aplegarà prop de 400 alumnes els dies 25 i 26

Un dels nous busos articulats de l’EMT es convertirà en BiblioBus per un dia

Redacció.- Ponent es prepara per celebrar Sant Jordi el dies 25 i 26 d’abril amb un programa d’activitats que aplegarà gairebé 400 alumnes dels centres educatius de la zona.

El dijous 25 a les 11h, els alumnes participaran en l’enregistrament del ball del ‘Patatuf’ al camp de futbol de Torreforta. A la tarda, la biblioteca de Torreforta acollirà el ‘Festival de Curtmetratges: Ponentwood’, on es projectaran els curts sobre llegendes del Camp de Tarragona que ha realitzat l’alumnat de la zona de Ponent.

El divendres 26, la plaça del Tarragonès serà l’epicentre de Sant Jordi. A les 10h hi haurà una marató de contes per a infants d’educació infantil i primària. A continuació, una batucada a càrrec de l’institut Escola Mediterrani precedirà el lliurament de premis de la quarta edició del certamen literari Olga Xirinacs.

Durant tot el matí, un dels nous busos articulats de l’EMT s’instal·larà a la plaça i es convertirà en Bibliobus, per tal que els veïns i els alumnes de Ponent coneguin aquest nou vehicle que s’incorporarà al servei de transport públic de la ciutat. A la tarda, de 17h a 19h, el Bibliobus acollirà activitats i contacontes oberts per a joves i famílies.

Totes les activitats són obertes i gratuïtes a la ciutadania.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *