La Setmana Cultural més solidària al barri de La Granja

El barri tarragoní de la Granja ha celebrat recentment la seva Setmana Cultural, amb una alta participació del veïnat.

En aquesta edició cal remarcar que La Granja s’ha vestit de blau per col·laborar en el projecte “Entén la teva ciutat amb pictogrames”, una inciativa de l’Associació Todos en Azul, formada majoritàriament per famílies amb fills amb TEA (Transtorn de l’espectre autista). Per aquest motiu, l’Associació de Veïns de La Granja va organitzar el dissabte, 19 d’octubre, una jornada amb diversos actes a l’aire lliure al carrer Gran Canària, amb inflables, tallers de pintura i actuació del Mag Martí per als nens, així com un esmorzar solidari, una exposició de cotxes i motos antigues i una Masterclass de Zumba.

A més, cal mencionar el gran mural “que van poder pintar els nens, plasmant la seva mà amb colors en un llenç en blanc, per visibilitzar la campanya solidària”, explica Xavier Reverté, portaveu de l’associació organitzadora.

Sense deixar el camp de la pintura, destacar l’exposició d’olis de la pintora de La Granja Geles Plaza, instal·lada a la sala de l’Associació de Veïns. Durant tota la setmana es van desenvolupar nombroses activitats per a totes les edats, com diverses tertúlies i xerrades, tallers de flamenc, reiki, defensa personal i teatre, així com el tradicional homenatge als socis jubilats del barri, que ho van celebrar amb un berenar-sopar amb l’actuació en directe del Duo Ruben’s.

Una xocolatada popular, amb els pans de pessic casolans, elaborats per membres del Col·lectiu de dones de La Granja va ser el moment, per tots plegats, de llepar-se els dits. Atraccions com un trenet per als nens i els inflables, amb una altra Masterclass de Zumba, missa rociera i vermut camperol van posar el punt final a una setmana plena de solidaritat a La Granja.

Una de les diverses activitats per a nens d’aquesta Semana Cultural de La Granja. Foto: J. Boronat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *