La trobada lúdica de les escoles de Ponent va aplegar prop de 900 alumnes

La jornada tingué lloc als camps de futbol de Torreforta i la Granja

Redacció.- Uns 900 alumnes de tretze centres educatius de la ciutat van participar el divendres, 15 de març, a la III Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona, que va tenir lloc als camps de futbol municipals de Torreforta i la Granja.

La jornada fou organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona (PEE) i el Grup de Treball del professorat Educació Física del PEE de Tarragona amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Tarragona.

Des de les 8.30 fins a les 13.30 h, els alumnes de 6è de Primària i 1r d’ESO van gaudir de les propostes pel centenar d’alumnes de l’Institut Cal·lípolis i del grau universitari d’Educació Primària. En concret, els joves van participar en jocs esportius no competitius i en diferents activitats per posar en relleu els valors de l’esport, el desenvolupament de valors ètics i el foment d’hàbits de vida saludable.

Els tretze centres educatius participants a la trobada són: Institut Collblanc, Escola  Ponent, Escola Bonavista, Institut Escola Mediterrani, Col·legi Joan XXIII, Escola Campclar, Institut Campclar, Escola Els Àngels, Escola La Floresta, Institut Torreforta, Escola Torreforta, Col·legi la Salle-Torreforta i Escola Riuclar.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *