L’Ajuntament de Tarragona inicia la primera fase del projecte ‘Bus gratuït’

La iniciativa serà gradual, amb un 25% de bonificació anual fins al 2022, i també inclou l’adquisició de 29 nous autobusos urbans

Redacció.- L’Ajuntament i l’EMT han posat en marxa el projecte gradual de gratuïtat del servei d’autobús urbà per als habitants empadronats a Tarragona, com va prometre l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros en la seva compareixença davant la societat tarragonina, el passat mes de novembre.

La mesura entrarà en funcionament aquest proper dilluns, 28 de gener, amb l’aplicació del 25% de bonificació en totes les targetes multi viatge que facin servir els usuaris empadronats a la ciutat. I és que la mesura, tal i com explica la presidenta de l’EMT i portaveu del govern municipal, Begoña Floria, “està adreçada als habitants empadronats a la ciutat, per assolir els objectius marcats al Pla de Mobilitat”.

Floria ha afegit: “tot plegat s’emmarca en una nova política de l’Empresa Municipal de Transports, que té com a finalitat assolir una revolució i modernització del transport públic, dirigint-lo cap a un model més social, més tecnològic, més sostenible, mediambientalment millor, amb reordenació urbanística i amb un millor servei al ciutadà. L’objectiu final és que el transport urbà municipal esdevingui el motor de canvi que permeti la transformació de la ciutat”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *