Les nou llars d’infants municipals ofereixen 391 places per al curs escolar 2019-2020

Segon curs en què l'Ajuntament gestionarà de forma directa la llar d'infants municipals de Bonavista

Redacció.- Aquest dilluns comença la preinscripció a les llars d’infants municipals per al curs escolar 2019-2020. Del 13 al 24 de maig les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds, que s’han de lliurar al centre educatiu escollit en primera opció o a les dependències de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), a l’avinguda Ramón y Cajal, 70.

En total s’ofereixen 391 places vacants per a infants nascuts entre els anys 2017 i 2019: 32 per a nadons, 169 per a P1 i 190 per a P2. En total, les nou escoles bressol disposen de 627 places. En aquest curs no hi ha cap canvi respecte el nombre d’aules i línies.

Aquest serà el segon curs en què l’Ajuntament gestionarà de forma directa les nou llars d’infants municipals (Bonavista, Arrabassada, Cèsar August, Sant Pere i Sant Pau, El Ninot, La Taronja, El Miracle, Sant Salvador i Serrallo).

Les llistes amb la puntuació provisional es publicaran el 4 de juny i la matriculació s’haurà de formalitzar entre el 19 i el 26 de juny.

Per a més informació, es pot consultar tot el calendari de la preinscripció al web de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona: https://www.tarragona.cat/educacio/centres-educatius/llars-dinfants/preinscripcio-i-matricula-1/documentacio-a-presentar

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *