L’Icomar femení goleja

També amb una jugadora menys

La tarda del diumenge es va disputar al camp municipal d’Icomar el partit de futbol entre l’Icomar i el San Salvador en partit de la lliga F7 Tarragona, Grup 1. Els primers minuts van ser de domini local i en el primer córner, la portera visitant no bloca bé la pilota i primer gol de Sara Navarro, dels vuit gols que acabaria marcant. Al minut tres, gol de Anna Elías, un dels cinc que va ficar durant el partit. Les locals jugaven amb una jugadora de camp menys i sense canvis però així i tot dominaven el partit amb facilitat. El primer temps va continuar, marcant les locals fins a vuit gols. La jugadora visitant que destacava era Samara Pozo, que en aquesta primera part va ficar tres gols.

La segona part va començar amb un clar domini local. Fins i tot les locals van tenir lesionada una jugadora, que es va recuperar als pocs minuts. El segon temps va ser sense massa accions a destacar. Sara Navarro va ficar quatre gols, Anna Elías en va ficar un i la visitant Samara Pozo en va marcar dos més. La jove visitant Aida Grau, que jugava d’extrem, va ficar el seu gol al minut 72.

Partit dominat clarament per les jugadores de l’Icomar, jugant amb una menys tot el partit. Destacar el gran nivell d’encert de les locals Navarro i Elías. El col·legiat Lluís Quero no va tenir molta feina i va realitzar un bon arbitratge.

La pròxima jornada les d’Icomar juguen davant el Falset, mentre que el San Salvador visiten L’Espluga de Francolí.

Les aliniacions en aquest partit foren:

Icomar: March, Rios, Navarro, Elias, Ramos i Calatayud.

San Salvador: Maria, Grau, Berga, Jabalera, Pozo, Guerrero, Irene. Com a suplents: Nadine i Abarca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *