L’Oficina Municipal d’Escolarització ofereix assessorament en el període de preinscripció escolar

Del 29 de març al 9 d’abril les famílies han de presentar les seves sol·licituds

Redacció.- Aquest divendres, 29 de març, s’inicia el període de Preinscripció pel segon cicle d’educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics.

Des d’aquest dia fins al 9 d’abril, les famílies poden lliurar la sol·licitud de preinscripció al centre educatiu demanat en primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). La sol·licitud es pot aconseguir a qualsevol centre educatiu, a l’OME, o al web http://imet.tarragona.cat. Les famílies també poden formalitzar la seva presentació en línia a través del web del Departament d’Educació de la Generalitat.

La sol·licitud s’ha d’acompanyar d’una documentació que acrediti la identitat del sotasignant (DNI, NIE, passaport) i la filiació de l’alumne (llibre de família o certificat de naixement). A més, es pot presentar tota aquella documentació que acrediti el compliment dels criteris d’admissió generals (tenir un germà al centre, proximitat al centre educatiu, ser beneficiari de la renda garantida de ciutadania o acreditar una discapacitat superior al 33% el pare, mare, germans o el mateix alumne).

Les novetats d’aquest any afecten els criteris dels barems complementaris. Aquest any s’han suprimit els criteris de malalties cròniques i d’antics alumnes, quedant com a criteri de desempat el fet de ser família nombrosa o monoparental.

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Tarragona (Av. Ramón y Cajal, 70 Tel. 977 211 119), s’ha enviat una carta informativa a totes les famílies amb infants nascuts el 2016. L’OME posa a disposició de la ciutadania assessorament tècnic personalitzat per atendre qualsevol dubte relacionat amb la preinscripció. L’atenció presencial és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i, per correu electrònic, a l’adreça ome@tarragona.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *