Més de 2.000 atletes estrenen l’Anella Mediterrània com a epicentre de la Mitja Marató de Tarragona

José Manuel Veito i Mireia Sosa han guanyat la cursa dels 21 km i Isaac Salvat i Gisela Carrion la cursa dels 10 km

Redacció.- Un total de 2.135 atletes han participat a la 27a edició de la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum – Memorial Marbel Negueruela, marcada pel nou circuit, amb sortida i arribada a l’Anella Mediterrània de Campclar.

El primer atleta a completar el circuit dels 21 quilòmetres 97 metres ha estat José Manuel Veito, amb un temps de 1:09:07. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Mireia Sosa, que ha necessitat 1:24:14.

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, el primer home classificat ha estat Isaac Salvat, amb una marca de 34:03. En categoria femenina, s’ha imposat Gisela Carrión amb un temps de 36:22.

Prop de 300 persones voluntàries han col·laborat un any més amb la cursa, en tasques logístiques com els punts d’avituallament habilitats durant el circuit. Cal destacar que en l’últim d’aquests punts de repartiment d’aigua no s’ha utilitzat cap tipus de plàstic, en una prova pilot que en un futur es pot estendre en la totalitat de la cursa.

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha valorat positivament la resposta de l’Anella Mediterrània com a epicentre de la cursa: “Amb el trasllat de la Part Baixa a Campclar, hem pogut oferir millors serveis als corredors i acompanyants i, a més, continuem fent visible una de les principals zones esportives de Catalunya”.

El Palau d’Esports Catalunya s’ha estrenat com a espai de lliurament de dorsals i també ha acollit la primera Fira del Corredor, amb diferents estands amb informació i productes atractius per als atletes.

D’altra banda, el certamen fotogràfic de la Mitja Marató premia la millor col·lecció de tres fotografies amb un premi de 700 €, mentre que els autors de les millors fotografies individuals són obsequiats amb 200 €.

La Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum –  Memorial Marbel Negueruela ha estat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i ha comptat amb el patrocini de Banco Mediolanum i Repsol, a més de la col·laboració de Damm-Veri, Coca Cola, Ruzafa, Ematsa i Caprabo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *