Satisfacció a la AA.VV. de Bonavista per l’aprovació al Ple municipal d’una moció sobre peticions del barri

El Ple municipal de l’Ajuntament de Tarragona celebrat el 15 de febrer va aprovar una moció presentada pel grup d’Esquerra Republicana en què es demanava reorganitzar les parades del mercat de Bonavista, de manera que les façanes dels edificis que limiten amb l’esplanada del mercat “quedin lliures”, així com establir correctament “el vial perimetral d’evacuació”.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez, ha manifestat la seva satisfacció per aquests acords, en el sentit que la mesura “garanteix la seguretat i eficàcia en el  cas de produïr-se una eventual evacuació del mercat dels diumenges, punt on es concentren milers de visitants”.

Així mateix, la màxima responsable de l’entitat veïnal de Bonavista, en paraules textuals i exclusives per a La Voz de Poniente, ha assenyalat que el dia 15 “va ser un gran dia per a Bonavista”, en referència a què el Ple de l’Ajuntament tarragoaní no només va aprovar el punt esmentat, sinó que va votar favorablement a la resta de punts de la citada moció d’ERC.

En matèria d’enllumenat públic, subsanar les deficiències que es produeixen en alguns carrers de Bonavista on l’encesa dels fanals es produeix amb considerable retard o bé  s’apaguen “quan ja s’ha fet fosc”, comenta Loli Gutiérrez. Segons la presidenta el problema rau en la insuficient potència “d’un transformador d’electricitat que s’ha quedat obsolet”.

Per altra banda, també es va aprovar la demanda de Bonavista dirigida a reorganitzar, netejar i arranjar la zona ubicada entre el camp de futbol, l’entrada al barri i la N-340; inclou l’enderrocament de l’edifici en estat ruinós d’una antiga fàbrica de begudes, que actualment és “un cau de brutícia”, com reconeix la presidenta dels veïns del barri.

Així mateix, es procedirà a arranjar les entrades a Bonavista des de la zona del camí de la Coma i vial Tarradelles, una millora que ha de repercutir en la fluidesa, en cas d’evacuació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *