Serveis especials de transport públic i afectacions de mobilitat amb motiu dels Jocs Mediterranis

Ajuntament de Tarragona.– A continuació oferim diferents informacions sobre la mobilitat a l’entorn de l’Anella Mediterrània.

Per accedir a l’Anella Mediterrània, es recomana utilitzar el transport públic. L’EMT habilita un servei especial, amb les tarifes habituals, que enllaçarà del 22 de juny a l’1 de juliol, la parada del carrer Pere Martell número 1 a Tarragona, amb la Parada Poliesportiu (c. Riu Siurana). El servei funcionarà diàriament de 8.30  a 22.20 h. A banda, es manté el servei regular de la Línia 6, amb parades properes.

  • Les persones que vulguin accedir amb vehicle privat a l’Anella Mediterrània hauran d’accedir a l’aparcament habilitat a través de l’autovia T-11, la rotonda de les Gavarres i el Camí de la Coma.
  • Les persones amb mobilitat reduïda disposaran d’un espai reservat al carrer Riu Siurana.
  • Aquesta setmana començaran les restriccions d’aparcament al carrer Riu Siurana, que s’allargaran durant tots els dies dels Jocs. Al carrer només hi podran accedir amb el vehicle privat els veïns autoritzats, el personal d’organització, el transport públic i les persones amb mobilitat reduïda.
  • El conjunt de la ciutadania que durant els Jocs vulgui passejar per l’Anella, encara que no tingui entrada per a cap competició, podrà fer-ho. Això sí, hi haurà controls de seguretat d’accés a la zona que no permetran accedir ni bosses grans ni objectes contundents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *