Victòria de l’infantil del Racing Bonavista en el disputat partit amb el Tecnifutbol Tarragona a La Granja

En la tarda d’aquest diumenge en el camp de La Granja, a les 15:30 hores, s’enfrontaven l’infantil B del Tecnifutbol Tarragona i el Racing Bonavista. Per la seva posició a la taula, en principi els visitants havien de ser superiors però el partit va començar amb un clar domini local. Tal vegada es podia pensar que era al estar més acostumats a les dimensions del terreny de joc, però no seria aquesta la causa que justifiqués el domini local de l’esfèric.

Els visitants eren un equip molt més físic i al minut onze arribaven a la porteria local. El partit es revolucionava per moments: el següent en tenir la seva ocasió era el Tecnifútbol, amb la resposta per part visitant. Els locals amb un bon xut enviaven la pilota al travesser i a continuació sobre el minut 20 Kevin Reinaldo Casanova, el número 10 visitant, obria el marcador per al Racing de Bonavista. Així arribaria el descans. Els locals havien jugat molt millor, però els visitants havien estat més encertats.

En la represa, el Tecnifutbol ha començat a moure de nou l’esfèric i al minut 37 han tingut una altra ocasió de perill. Al minut 50 s’ha pogut contemplar una altra ocasió per als de Bonavista. Al minut 52 ha arribat el 0 a 2 amb una contra finalitzada per Pablo Muñoz. Al minut 65 el Bonavista ha tingut una nova ocasió que el travesser ha repel·lit i al minut 69 el local Raúl Romero anotava per als locals el gol que havien merescut pel seu joc. L’àrbitre Jaume Montserrat pitava el final en un encontre on ambdós equips han jugat prou net i li van posar pocs problemes.

La pròxima jornada el Tecnifutbol Tarragona Infantil B juga en el complicat camp del Torreforta, mentre el Racing Bonavista rep la visita del líder, La Floresta C.

 

Foto: Jaime M. Pérez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *