Vuit autobusos s’incorporaran al servei de l’EMT

Floría: "Els nous models tenen fins a 20 vegades menor impacte en el medi ambient"

Redacció.- El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports va acordar ahir la incorporació de vuit autobusos al servei públic de transport urbà. En la sessió es va aprovar l’adjudicació del contracte de subministrament dels nous vehicles a Evobus Ibérica.

Aquesta contractació forma part del procés de renovació de la flota que es va iniciar el 2017 amb l’aprovació de l’acord d’homologació dels vehicles, que definia les característiques dels autobusos, des del tipus de combustible a la llargada del vehicle, la seva capacitat, etc. Aquest pas era necessari per iniciar la progressiva renovació, que ja compta amb tres nous busos articulats.

Així, amb l’aprovació realitzada ahir, Evobus Ibérica subministrarà a l’empresa municipal cinc autobusos d’entre 12 i 13 metres i tres d’entre 9 i 11 metres, tots equipats amb motor Euro 6D Eco per un import total d’1.679.000 €. Aquesta adjudicació suposa una rebaixa de 462.000 euros sobre el preu de licitació inicial, “la qual cosa és una molt bona notícia perquè ens permet guanyar capacitat inversora de cara a activar de manera immediata projectes importants com l’intercanviador de Battestini, que permetran reordenar les línies per donar cobertura més àmplia i amb millors freqüències. A més, els nous models que s’incorporaran tenen fins a 20 vegades menor impacte en el medi ambient”, ha informat la presidenta en funcions de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, Begoña Floria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *