La Coral Sant Josep canta a “La Missa” dominical de TVE Catalunya

La formació invitada el diumenge 23 de febrer de 2020, per interpretar els cants a “La Missa” que cada diumenge, a dos quarts d’onze del matí ofereix en directe la 2 de TVE Catalunya, va ser la Coral Sant Josep de la parròquia tarragonia de Sant Josep Obrer de Torreforta, dirigida per Josep Ramon Domingo.

La missa que se celebra a la capella del monestir de Sant Domènech de les Monges Dominiques de Sant Cugat del Vallès, la va presidir el celebrant habitual, mossèn Carles Cahuana i fou concelebrada, en aquesta ocasió, pel jesuïta P. Robert Pascual Martín, que temps enrere va exercir el seu ministeri pastoral a la parròquia de Torreforta.

El sosteniment dels cants per part de la Coral Sant Josep va ser d’allò més reeixida.

La Coral de Sant Josep durant “La Missa” del diumenge a Sant Cugat del Vallès. Imatge extreta de la retransmissió en directe de RTVE.

El diumenge següent, dia 1 de març “La Missa” de TVE Catalunya va ser presidida per Mons. Joan Planellas Barnosell, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat.

La Missa de TVE-2 en català, que es va començar a emetre regularment el 10 d’octubre de 1982, és fruit d’un acord dels bisbes de Catalunya amb l’ens públic per oferir aquest servei religiós en desconnexió. La seva presència a la petita pantalla s’emmarca en els espais cedits per la cadena a les confessions religioses, i especialment a l’Església catòlica com a majoritària. Està pensat per a les persones amb problemes per sortir de casa i és el programa més antic de la televisió en català.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *